Resident DJ

Bo Bellow

Ontdek DJ Bo Bellow – de meester van de dansvloer!

Stap binnen in een wereld vol opwindende beats en onvergetelijke herinneringen met DJ Bo Bellow. Met een indrukwekkende lijst aan optredens op de meest legendarische discofeesten en evenementen, heeft DJ Bo Bellow zijn stempel gedrukt op de wereld van de muziek.

Van de Playboy-feesten in 2002 tot de feesten in de Escape in Amsterdam, en van Matrixx Nijmegen met Ben Liebrand en Ferry Maat tot de Marathon Reunion in Den Haag, DJ Bo Bellow heeft het publiek keer op keer betoverd met zijn buitengewone talent. Hij heeft zelfs opgetreden op prestigieuze filmpremières, waaronder die van James Bond.

Niet alleen heeft DJ Bo Bellow de Nederlandse dansscène veroverd, maar ook in het buitenland is hij een ware sensatie. Hij draaide zij aan zij met bekende Duitse DJ’s in het Riu Palace en kreeg al snel de kans om op te treden op grotere feesten zoals LOVE-PARADE, the IT-parties in Keulen, Reaktor, D.I.S.C.O. in Go-Parc, B.TV rave t.v. en de Riu-palace on tour. Zijn unieke geluid werd ook in andere landen opgemerkt, waardoor hij in Zwitserland, Griekenland, Italië, Noorwegen, Portugal, Miami, Ierland, Schotland en meer heeft gedraaid.

Kom dansen op de beats van DJ Bo Bellow bij de Club30x feesten .