DJ Jose

DJ JOSE – PIONIER IN DANCEMUZIEK

 

Energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dancemuziek!

De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd erkenning gebracht. DJ José is een bekend gezicht geworden in de Nederlandse en internationale clubscene en ook op grote evenementen wordt hij veel gevraagd.

Jos gebruikt een moderne mix van verschillende stijlen. Zijn muziek is toegankelijk, zonder commercieel te worden – hij draait namelijk nét even die andere mix, waardoor het herkenbare met iets nieuws wordt gecombineerd.

De ervaring die Jos meebrengt, maakt dat hij makkelijker in staat is zijn publiek te lezen. Hij weet de diepgang te vinden die het huidige publiek zoekt door gevoeligere tonen, mooiere vocalen en energieke tracks. Jos neemt zijn publiek mee in een verhaal door te communiceren vanuit de DJ-booth en door altijd kritisch naar zijn eigen werk te luisteren.

 

Bio
Jos vindt zijn passie in muziek. Zodra hij de kracht van de mix had ontdekt werd zijn talent eigenlijk vrij snel opgemerkt. Hij krijgt op jonge leeftijd residenties aangeboden in meerdere clubs, waardoor hij uitgroeit tot een fenomeen in zijn regio.

In het landelijke clubcircuit wordt hij bekend onder de beter treffende naam DJ José. Hij draait in vrijwel alle Nederlandse clubs en discotheken en werkt samen met drive-in shows, waardoor het aantal boekingen toeneemt en vanaf 2001 gaat Jos verder als fulltime DJ.

Ook internationaal groeit José uit tot een veelgevraagd DJ. Hij draaide al in Turkije, Albanië, Griekenland, Israël, Noorwegen, Polen, Rusland, Curacao, Sint Maarte en op evenementen als Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy.

Events
Vanaf 2014 is Jos organisator en Resident DJ van de Ibiza Catamaran Party in Spanje. Een weergaloos feest op een grote catamaran bij zonsondergang. Samen met DJ Santito en saxofonist Gabor weet Jos er iedere keer weer een dik feest van te maken dat maanden tevoren is uitverkocht – een ervaring om nooit te vergeten / bucketlistje! Mede door dit succes wordt de catamaran inmiddels ook ingezet voor exclusieve party’s, die Jos organiseert met hetzelfde enthousiasme.

Pro DJ School
Jos deelt graag zijn kennis, energie en passie voor het vak en vanaf 2011 heeft hij zich als mix-instructor aangesloten bij de Pro DJ School. Door talentvolle DJ’s een basis te geven, investeert hij zijn kennis en ervaring in de toekomst van muziek en levert hij tegelijk een positieve bijdrage aan de maatschappij. Jos geeft eveneens regelmatig masterclasses en DJ Clinics voor bedrijven.

 

Discografie
Als producer heeft Jose een reeks grote hits (met Top40-noteringen) op zijn naam weten te zetten en scoorde hij hoog in de internationale hitlijsten. Zijn tracks staan vaak lange tijd op de radio playlists.